Vi visar hur man gör UMS första dryck till den som är utmattad

Fri från hjärndimma! UMS första dryck är en del i en lång kedja

ums första dryck

Vi  visar hur man gör UMS första dryck och skriftlig instruktion finner du här. Så snart du är igång med den går du in i kurs 1 och tar nästa steg.

Symptom som kännetecknar utmattning försvinner till stor del under kurs 1+2 och där utmattningsskolans guldmjölk är en av flera drycker vi använder.

När blir du av med hjärndimman?

Det kan ingen säga för det är helt individuellt. Men du kan studera vad erfarna svarade hösten 2016, de hade då gått i programmet några få månader:

Det är viktigt att förstå att programmet inte är någon Quick fix, och att det inte heller finns någon. Vi har mycket som ska rättas till och vi tar en sak i taget.

Utdrag ur boken: “Utmattning & Sömnlöshet”

Härma oss alla

ums första dryckDe som inte bör använda metoden är gravida kvinnor samt ammande mödrar. De som äter mediciner som påverkar magsafter, som tar blodförtunnande eller antihistaminer, de som har gallsten samt de som ska opereras snart ska först tala med sin läkare. Mer information om dessa grupper finns längre fram i boken.

För övrigt är metoden harmlös, men vi är ofta livsmedelsöverkänsliga så starta alltid med lite och öka långsamt. Vad det än gäller, som man för in och som är nytt, ska vi ta lite. Anna Karin visar dig runt i Utmattningsskolan.se och videon finns på YouTube.

WWW.IMMUN.SE SÄLJER STARTKIT

Medlemmarna i UMS har röstat fram ett kit för att nya ska slippa tänka och leta. Har du inte tillgång till internet kan du ringa dem; 0910 – 69 90 17 och tala med dem om Utmattningsskolans startkit och de sänder allt du behöver för att starta, och rätt produkter, till exempel eko och inte steriliserat.

En stor sak varannan dag
Det är en viktig regel. Gör bara en stor sak varannan dag när du har hjärndimma. Om inte lär du med stor sannolikhet få bakslag.


Byt inte ut något i UMS recept! Varje detalj är viktig, och detta är ums första dryck, alla lika viktiga!

MOTIONERA INTE MED HJÄRNDIMMA

När du börjar piggna på dig, och det kan gå fort för en del, betyder inte det att du är frisk. Detta var inte boten.
Vi har bara fixat så att du kan tänka igen. Ta det lugnt. Vila! Tro inte att du är frisk än. Rör dig bara så mycket som kroppen själv vill.
För oss kan det vara farligt att motionera, och vi flåsar ofta för absolut ingenting. Vi kan omöjligt ens gå upp för en liten trappa utan att flåsa.
Omgivningen tror att vi saknar kondition, och vill att vi ska röra på oss. Det har också valsat runt en falsk forskningsrapport som går ut på att motion är bra för oss. Det är precis tvärtom.

Vi kan ramla utan anledning
Vi har en olyckssyster i UMS som föll och bröt ryggen, och jag själv föll, bröt benet och fick en fraktur i överkäken som krävde nio operationer. Skrid i en pool där det inte gör något om du ramlar. Sitt på en stol vid ett öppet fönster och djupandas. Ligg i sängen och rör dig.

[…]

Vi börjar tänka i funktion 
Du kanske äter blåbär för att det är gott och vi äter dem för att de är bra för till exempel hjärnan och ögonen.

När man förstår funktionerna byter man heller inte ut några ingredienser.

Varför kokosmjölk?
Den anses ofta vara ett “mirakelmedel” eftersom kokosmjölkens näring ger dig stor förmåga att bygga upp kroppens immunförsvar, och därmed förebygga sjukdomar och bli av med dem du redan har.

Kokosmjölk, tillsammans med kokosolja och kokosvatten, är bland världens mest hälsosamma livsmedel. Under ww2 använde man kokosvatten som ersättning för plasma vid blodtransfusioner.

Förutom att ge näring innehåller kokosmjölk ett välgörande fett som kallas laurinsyra och som kan hjälpa dig långt när hjärnan ska lagas.
En fjärdedels kopp kokosmjölk innehåller:
1,5 gram protein
2 gram socker
14 gram fett
0.55 mg mangan
0.15 mg koppar
60 mg fosfor
22 mg magnesium
3,9 mg järn
157 mg kalium

50 procent av fettet i kokosnötter är laurinsyra, som har antibakteriella och antivirala egenskaper som vi är ute efter.

Den ger också elektrolyter som förhindrar trötthet samt viktiga mineraler som behövs för att upprätthålla blod-volymen, reglera hjärthälsa, och förhindra uttorkning och diarré.

Kokosmjölkens näring förbättrar tarmhälsan och förebygger till exempel. läckande tarm. Eftersom många av oss har det och det ger näringsbrister, men framförallt hindrar all form av tillfrisknande, är kokosmjölken viktig. Många av oss har problem med sköldkörteln och rapporterar att kokosoljan hjälper stort.

Fetthalten i kokosmjölk kan bidra till att minska den hastighet med vilken socker släpps ut i blodomloppet, och man får en bättre styrning av insulinnivåerna.

Kokosmjölken är ett effektivt verktyg för att sänka
inflammationen. Det händer att nya ryggar inför fetthalten, därför att de har gått upp hur många kilon som helst sedan de insjuknade. Jag gick snabbt upp 30 kilo men de rinner av en senare i programmet och utan att man anstränger sig. Vi har flera i gruppen som har blivit av med 20–25 kilo lika fort som de fick den ”gravidmage” vi ofta får.

Dr Josh Axe är en läkare som vi har lärt oss mycket av, han förklarar
varför du ska använda kokosnötens produkter.

https://utmattad.net/aterstallda/sa-har-startar-du/

 

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.