19; Berit är på G, och inte helt utmattad

 inte helt utmattad Berit är inte helt utmattad längre

– Jag har ju inte kunnat följa skolan till 100% med arbetsträning och sen arbete men jag gör så gott det går iaf.

Ibland är det tyngre och speciellt när det händer mycket känns som att stå och stampa på samma fläck eller tom backa.. Men när jag tittade på ett foto från dec-16 upptäckte jag att jag inte längre har ”markiser” på ögonlocken så det gav mig en kick igenf, skrev Berit.

Det ser även ut som om Berits två leverrynkor, jacken mellan ögonen, har börjat mildras.

Vi lär oss detta i kurs 3, det som kallas för face reading

Den vägen tar vi reda på vilka organ det är som är extra påverkade.

inte helt utmattad

Berits hårkvalite´ tycks ha förändrats, och det är också en sak som brukar rätta till sig. Det är många som har rapporterat att deras livlösa hår, som känts som tagel, nu är glansigt och mjukt igen.

Berits hår är inte färgat utan hon har fått tillbaka sin egen färg, och borta är det grå och livlösa.

Mellan ögonen står det “Liver”
Jacken mellan ögonen kallas för leverrynkor, och i vår kultur anser vi att allt vad rynkor heter har med ålder att göra. De har snarare med förgiftningar att göra, och när vi får ut gifterna ser vi då med automatik 10-15-20 år yngre ut.

 Utdrag ur boken Utmattning & Sömnlöshet

fotbildutmatt

Jag har hjälpt tusentals sjuka ut ur hjärndimma och utmattning sedan år 2016 genom att de har använt samma metod som gjorde mig frisk.

Det hela började med en artikel om utmattning som delades på nätet av tiotusentals människor. Jag förstod att drabbade ville veta mer om hur jag blev frisk.

Jag ville också se själv om fler än jag verkligen kunde bli helt återställda ifrån ”utmattningssyndrom”, varför ett handlingsprogram skapades. Det visade sig snabbt att kunskapsöverföringen fungerade, och ett år senare bad sjuka om att få den första kursen som bok.

Vi har haft samtal inom UMS – Utmattningsskolan.se – om hur boken ska utformas. En mycket stor majoritet bad mig att skriva den som en enkel instruktionsbok:
— Nu gör du så här!

Jag har själv haft hjärndimma, och förstår vitsen

Men som författare bjuder det mig emot att skriva folk på näsan vad de ska göra. Det fick bli en kompromiss.

Den första delen är skriven som en instruktionsbok, den ska du använda tills du är av med all hjärndimma. Det tar allt ifrån några veckor till flera månader.
När du har återfått full läsförmåga kan du ta dig an den andra delen, där du får teorin bakom. Vad var det som hjälpte? Varför hjälper det? Hur kom du ur hjärndimman?

Utmattningsskolans kurs 2, om sömnstörningar, ingår i denna bok och det finns inget som hindrar att du inte använder dig av båda delarna när du kan läsa obehindrat.

Del 1 har ett större typsnitt för att underlätta och båda böckerna finns också som ljudböcker: Payhip, eller hos Bokus, Adlibris, Storytell, osv.

[…]

Lena Holfve

1 – Marita Ahlgren är inte utmattad längre, frisk och åter i jobb på heltid

Snart inte utmattad längre; Sofia Stark förmedlar 2-3 viktiga saker

Etiketter:, ,

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.