1+1=2 Mycket snart i hamn

Mycket snart i hamn…

Hej Lena!
Jag vill bara tacka dig för det jobb du gjort och gör med Utmattningsskolan.

Jag är nu på väg tillbaka till livet och i arbetsträning igen efter andra omgången i utmattningssyndrom.

Min väg dit har gått dels via en total kostomläggning där allt socker, spannmål och mjölkprodukter uteslutits. Åt efter det autoimmuna protokollet för att utesluta allt jag möjligtvis kunde reagera mot. Men det hjälpte inte fullt ut. Så gjorde jag parasitkuren i oktober/november förra året. Tog en paus på ett par månader och körde sedan en kur mot candida. I början av mars bestämde jag mig för att nu enbart fokusera på optimalt med näring och goda magbakterier (probiotica).

Jag tror att jag lyckades komma till rätta med min rot: parasiter och candida genom att följa utmattningsskolan. Det tillsammans med kostomläggning och ordentligt med näring har gjort att jag repat mig ordentligt de senaste tre månaderna.

Jag har i princip blivit helt och hållet av med utslag på kroppen och i ansiktet som eskalerade det sista året. Hjärndimman är borta. Energin börjar sakta öka. Det är en bit kvar innan jag är helt tillbaka men nu ljusnar det mer och mer.
Så tusen tack!! ❤

Mycket snart i hamnVille visa före och efter bild för att du ska se förändringen. Första bilden togs i slutet på februari, alltså för tre månader sedan. Den andra togs idag.

Stor kram till dig!!
Carina Seid Tahir

(Som gett mig publiceringstillstånd med namn och bild.)

Vi alla tackar Carina för den rapporten
De återställda är oerhört viktiga förebilder för nya så länge som man ute på VC anser att “utmattning” kan bara vara socialt, psykiskt, arbetsrelaterat och mot det ges psykofarmaka.

Nya ska tänka på att ta bilder nu om ni vill bli förebilder och UMS-ambassadörer sen för att nya ska få hopp om att även de och ska vara mycket snart i hamn…

 

1 – Marita Ahlgren är inte utmattad längre, frisk och åter i jobb på heltid

Utmattad? Det är inte psykiskt

Vi är äntligen på väg bort ifrån att utmattning är 1 ;psykiskt, 2 ;socialt eller 3 ;arbetsrelaterat

Ur boken “Äntligen fri från utmattning!

Mycket snart i hamn… Monika är redan i hamn

Mycket snart i hamn... är redan i hamn
En “ny” Monika, och som nu lämnar UMS

Min tid med UMS började då jag anmälde mig till skolan 2017. Men då var jag inte mentalt redo för det arbete som krävs, så 2018 började jag med kurs 1.
Det tog några månader med Guldmjölken och de andra produkterna som ingår i kurs 1, så började mitt minne bli lite bättre. Man ska inte ha bråttom, då man går igenom skolan, och man får räkna med bakslag.
I varje kurs har kroppen reagerat olika på utrensningarna. Jag har fått migrän, feber, olika infektioner i magen och kroppen, influensa med mera. Men jag har varit glad för alla reaktioner, då kroppen har rensat ut det som inte ska vara där.
Jag har långsamt tagit mig igenom hela skolan, och i juni 2020 kan jag säga att jag är helt återställd.
Varför jag blev utbränd vet jag. Mögel i köksgolvet efter det att rör gått sönder, som stått och läckt länge, samt satt jag inte lyssnat på kroppen då den har sagt ifrån.
Till er som inte tror på skolan, prova, för mig var det räddning efter att ha gått in i väggen tre gånger med sjukskrivningar, som inte har hjälpt.
Under sjukskrivningarna fick jag rådet att röra på mig, vilket gjorde att jag blev ännu sämre.
Jag kommer knappt ihåg hur jag kunde ta hand om min son, som då inte var så gammal. Att vara utbränd och ensamstående mamma är ingen bra kombination.
Nu har jag även börjat säga ifrån på jobbet, alla är chockade hur jag har blivit efter UMS, men nu står jag på mig mot chefer.
Idag använder jag fortfarande vissa saker från UMS-programmet. Citronvatten dricker jag varje morgon. Ingefärsshots ska jag göra till vintern. Ingefära, vitlök och gurkmeja äter jag varje dag.
Jag får fortfarande ta det lite lugnt och påminna mig själv, att jag har varit sjuk i flera år. Jag vill inte åka dit igen.
Tack, Lena du har vänt mitt liv till det bättre.
Mvh
Monika

Jag frågade Monica i april 2022 hur hon mår nu, flera år senare.

Mycket snart i hamn... är redan i hamn

“Nu mår jag ganska bra, jämfört med förut, och jag arbetar heltid igen. Jag var sjuk från 2007 till 2020.

Under den perioden var jag sjukskriven för utmattning och arbetsrelaterad stress tre gånger. Mina sjukdomsrötter var mögel- och medicinförgiftning.”

Utmattad?? Nu startar föreläsningarna!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.