Carina Seid Tahir är mycket snart i hamn

Utmattning, utmattad, trötthet
Spread the love

Hej Lena!
Jag vill bara tacka dig för det jobb du gjort och gör med Utmattningsskolan.

Jag är nu på väg tillbaka till livet och i arbetsträning igen efter andra omgången i utmattningssyndrom.

Min väg dit har gått dels via en total kostomläggning där allt socker, spannmål och mjölkprodukter uteslutits. Åt efter det autoimmuna protokollet för att utesluta allt jag möjligtvis kunde reagera mot. Men det hjälpte inte fullt ut. Så gjorde jag parasitkuren i oktober/november förra året. Tog en paus på ett par månader och körde sedan en kur mot candida. I början av mars bestämde jag mig för att nu enbart fokusera på optimalt med näring och goda magbakterier (probiotica).

Jag tror att jag lyckades komma till rätta med min rot: parasiter och candida genom att följa utmattningsskolan. Det tillsammans med kostomläggning och ordentligt med näring har gjort att jag repat mig ordentligt de senaste tre månaderna.

Jag har i princip blivit helt och hållet av med utslag på kroppen och i ansiktet som eskalerade det sista året. Hjärndimman är borta. Energin börjar sakta öka. Det är en bit kvar innan jag är helt tillbaka men nu ljusnar det mer och mer.
Så tusen tack!! ❤

nVille visa före och efter bild för att du ska se förändringen. Första bilden togs i slutet på februari, alltså för tre månader sedan. Den andra togs idag.

Stor kram till dig!!
Carina Seid Tahir

(Som gett mig publiceringstillstånd med namn och bild.)

Vi alla tackar Carina för den rapporten
De återställda är oerhört viktiga förebilder för nya så länge som man ute på VC anser att ”utmattning” kan bara vara socialt, psykiskt, arbetsrelaterat och mot det ges psykofarmaka. Nya ska tänka på att ta bilder nu om ni vill bli förebilder och UMS-ambassadörer sen.

 

 

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*