Ellinor är på G!

hopp

Ellinor är i trettioårsåldern, och har hela livet framför sig, och det ser ut som om hon kommer att klara av att göra sig själv frisk.

Ovan har vi en som också kämpar, och de kan få kämpa såväl mot vården som F-kassan.
Inte sällan får de höra:
– Har inte du vilat klart än?

Utmattningsskolan.se är dock inget vilohem utan hårt arbete men som ger resultat.

 

”Hej alla! Här kommer ett positivt inlägg: jag börjar bli återställd!
Har kämpat med mögel, EBV, hormonella obalanser, näringsbrister, parasiter, aluminium, koppar och uran som rötter. Gjorde en tidslinje över mitt liv de senaste åren där jag kunde identifiera hur allt började och när jag drabbades av vad. Har även gjort flertalet tester som bekräftat mina rötter. EBV fick jag för ca 5 år sedan. Därefter blev mitt immunförsvar kraftigt nedsatt och när jag började äta sämre och stressa mer (gick in i en destruktiv relation och hade alldeles för mkt annat att stå i samtidigt) var kroppen inte alls rustad för att hantera det.. Stressen i kombination med en hormonspiral ledde till hormonella förändringar som ökade koppar i vävnaderna. Kopparn stressade kroppen ännu mer och ledde till ytterligare obalanser. Aluminium fick jag i mig via vaccinationer och uran finns naturligt i dricksvattnet här i Sverige. Sommaren innan jag totalkraschade bodde jag i en mögeldrabbad stuga och parasiterna har jag väl fått från att ha badat i diverse sjöar, vikar osv som naturligt innehåller parasiter (har man nedsatt immunförsvar kan de slinka ner i tarmen och invadera den naturliga floran).

Som min kropp har kämpat, på flera olika håll. Jag har varit helt slut, fått allergiska reaktioner, ångest och paniksyndrom, känt mig otroligt deprimerad och omotiverad. Haft ont i kroppen. Drabbats av eksem och problem med sköldkörteln. Nu förstår jag varför och hur allt hänger ihop! I 2 år har jag nu jobbat med att komma tillbaks till livet. Och med hjälp av skolans metoder och lite egna tillägg har jag nu kommit så långt att jag återigen pluggar heltid med goda resultat, jag ska jobba heltid i sommar och jag har till och med börjat träna igen – på gym! Jag kan springa och lyfta vikter utan att kräkas eller svimma. Jag blir inte sjuk dagen efter ett träningspass och jag har bättre immunförsvar än jag haft på flera år. Den största vändningen för mig kom när jag lämnade min destruktiva relation. Stressen från en sådan ska man inte underskatta och det går inte att bli frisk om systemet fortsatt är stressat, oavsett hur mycket guldmjölk man dricker. Emotionell stress är en kraftfull patogen – kropp och psyke hänger ihop!

Hoppas detta kan ge lite positiv energi och hopp till er som fortfarande mår väldigt dåligt. Det går att läka sig själv och komma tillbaks 🙂

2 kommentarer

Kommentera