Emilia, efter en månad i skolan

Skärmavbild    kl
Spread the love

Emilia Mellström skrev en text på kurs 1:s skolgård i går, vilket fick mig att ”ingripa”, och jag gav henne en länk till en varningsartikel.

Nu på förmiddagen har jag även chattat med henne därför att hennes text oroade mig:

4:e veckan med gm. Känner mig så mycket piggare ut och innantill. I perioder för inte så länge sen mådde jag jättedåligt. Så pass utmattad och slut att jag inte orkade äta eller duscha. Gm gör verkligen susen för kroppen! Nu ser jag fram emot att studera i skolan. Tack! Mår mycket bättre. Äntligen ser jag ljust på framtiden. Idag ska jag börja jobba (för första gången, jag är 19 år och tog studenten i sommras). En arbetsprövning på 50%. Tänk vilken tur att jag hittade utmattningsskolan. Tänk om jag skulle fortsätta må så dåligt som 19-åring, med hela framtiden framför sig. Så tack! Kommer antagligen klara det jag vill i framtiden! Bla flytta hemifrån och så småning om uppfylla mina drömmar för design och kläder.

Målet med kurs 1 är att man ska kunna tänka igen
Det sker då vi med olika livsmedel slår ner inflammationen i hjärnan som alla, som har hjärndimma och mår pyton, har.

Där är hon nu; det är hör- och synbart fixat!

Kurs 2:s mål är att vi ska kunna sova igen, och börja få bort gifter, och i kurs 3 letar vi individuellt efter skälet till vår utmattning, och kurs 4-8 återställer oss helt.

Det är bra att Emilia känner själv att programmet håller men jobba 50%…
Det fick mig att sätta upp varningsskylten. De som lyckats bäst i skolan har gjort den till sin arbetsträning.

Flera har talat med F-kassan, visat dem artiklarna där äldre och idag återställda har talat ut, och de har fått igenom att skolan ska vara deras arbetsträning.

Förutom min varning är det bara att säga; Kul! Grattis, stå på i programmet och fortsätt ta bilder! Efter ett år tror man knappt att det är sant eftersom förvandlingen brukar bli enorm.

Emilia har gett sitt tillstånd att text, namn och bild publiceras.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*