20. En ny Monika, och som nu lämnar livet som utmattad

en ny monika
Efter- och förebild, En ny Monika

Min tid med UMS började då jag anmälde mig till skolan 2017. Men då  var jag inte mentalt redo för det arbete som krävs, så 2018 började jag med kurs 1.

Det tog några månader med g-mjölken och de andra produkterna som ingår i kurs 1, så började mitt minne bli lite bättre. Man ska inte ha bråttom , då man går igenom skolan, och man får räkna med bakslag.

I varje kurs så har kroppen reagerat olika på utrensningarna, som har blivit. Jag har fått migrän , feber, olika infektioner i magen och kroppen,  influensa mm.

Men jag har varit glad för alla reaktioner, då kroppen har rensat ut gammalt skit.

Jag har långsamt tagit mig igenom hela skolan, och i juni 2020 kan jag säga att jag är helt återställd.

en ny monikaVarför jag blev utbränd vet jag . Mögel i köksgolvet efter att rör gått sönder och ståt och  läckt länge samt inte lyssnat på kroppen då den har sagt ifrån.

Till er som inte tror på skolan, prova

För mig var det räddning efter att ha  gått in i väggen 3 gånger med sjukskrivningar, som inte har hjälpt.

Under sjukskrivningarna fick jag rådet att röra på mig, vilket gjorde att jag blev ännu sämre. Jag kommer knappt ihåg hur jag kunde ta hand om min son, som då inte var så gammal. Att vara utbränd och ensamstående mamma är ingen bra kombination.

Nu har jag även börjat säga ifrån på jobbet, alla är chockade hur jag har blivit efter UMS, men nu står jag på mig mot chefer.

Idag använder jag fortfarande vissa saker från UMS.

Citronvatten dricker jag  varje morgon. Ingefärsshots ska jag  göra nu till vinter. Ingefära, vitlök  och gurkmeja äter jag varje dag.

Jag får fortfarande ta det lite lugnt och påminna mig själv , att jag har varit sjuk i flera år. Jag vill inte åka dit igen.

Tack, Lena du har vänt mitt liv till det bättre.

Mvh

Monika


Tack själv, en ny Monika!

Du får hälsa på mig nån dag, vore roligt att träffa dig, det  är alltid roligt att träffa de som är återställda, och igenom hela skolan. Man kan säga att du fixade det på två år, och det är där nånstans man hamnar om man är seriös, men sen är man ur det för gott.


En ny Monika berättar mer i boken “Äntligen fri från utmattning!”

Utdrag ur boken Utmattning & Sömnlöshet

DET FINNS INGEN BOT ALLS I SVERIGE

”Och eftersom man inte kan bota det får folk återfall, och då blir det värre, fortsätter forskaren. Det är det

fotbildutmatt
fotbildutmatt

som är det värsta med det här – de som en gång har blivit utbrända bär med sig en sårbarhet och blir lätt dåliga igen. Om det händer finns risken att de brakar ihop fullständigt. Så prognosen är tyvärr mycket dålig, därför gäller det att gå försiktigt fram och inte ha för bråttom tillbaka till jobbet. I många fall är byte av arbetsplats helt nödvändigt.”

”ME/CFS skiljer sig markant från generell trötthet, stressproblematik och depression, och ska inte heller förväxlas med primära sömnproblem. En ME/CFS-kunnig läkare kan enkelt skilja ut ME/CFS-sjuka från övriga patientgrupper med hjälp av Kanadakriterierna, utredning/prov-tagning och patientens sjukdomshistoria. Typiskt för ME/CFS är att de flesta insjuknar i samband med en infektion, att man har en stark sjukdomskänsla i kroppen och att man förvärras av aktivitet”.

Vi har haft flera hos oss med dessa diagnoser som har blivit mycket bättre. Vad som är hönan och ägget är svårt att säga. Var de feldiagnostiserade eller hjälper UMS metod även dem? Det får framtiden utvisa. Forskare på Stanforduniversitetet har lyckats kartlägga samband som visar att ME/CFS (“kroniskt trötthetssyndrom”) är en inflammatorisk sjukdom. Stämmer det är det givet att de blir hjälpta av UMS-metoder.

SJABBEL KOSTADE MILJONER

Jag gjorde mig av med alla mina jobb helt i onödan där-för att man sa att mitt tillstånd var ”arbetsrelaterat”. Jag gick även på motionsmyten fram tills den dagen jag bröt benet. Ingen upplyste mig heller om att vi gärna betalar alla räkningar tre gånger, eller inte alls, eller att vi inte kan räkna, och i vart fall inte rätt.

Det finns idag robusta bevis för att vi talar om fysiska sjukdomar och inte psykiska. I Sverige anses det mesta vara ”psykiskt, socialt eller arbetsrelaterat” och själva grundtanken är helt absurd.

I skolan är det många medlemmar som berättar om hur myndigheter ser på dem som lata, omöjliga och psykiskt sjuka med mera, och en sak vet jag; myndigheterna i Sverige förstår inte någonting av det tillstånd man be-finner sig i, för om de hade gjorde det skulle vi omedelbart få lämna in våra körkort. Så länge det inte sker har de inte förstått någonting.

Utmattad?? Nu startar föreläsningarna!

Petrea K Marklund föreläser, och var själv sjuk i 17 år.

Immunterapi är excellent och kommer brett under 2020-talet

Etiketter:, ,

En kommentar

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.