En ”ny” Monika, och som nu lämnar livet som utmattad

Skärmavbild    Kl
Efter Och Förebild.

Min tid med UMS började då jag anmälde mig till skolan 2017. Men då  var jag inte mentalt redo för det arbete som krävs, så 2018 började jag med kurs 1.

Det tog några månader med g-mjölken och de andra produkterna som ingår i kurs 1, så började mitt minne bli lite bättre. Man ska inte ha bråttom , då man går igenom skolan, och man får räkna med bakslag.

I varje kurs så har kroppen reagerat olika på utrensingarna, som har blivit. Jag har fått migrän , feber, olika infektioner i magen och kroppen,  influensa mm.

Men jag har varit glad för alla reaktioner, då kroppen har rensat ut gammalt skit.

Jag har långsamt tagit mig igenom hela skolan, och i juni 2020 kan jag säga att jag är helt återställd.

Skärmavbild    KlVarför jag blev utbränd vet jag . Mögel i köksgolvet efter att rör gått sönder och ståt och  läckt länge samt inte lyssnat på kroppen då den har sagt ifrån.

Till er som inte tror på skolan prova, för mig var det räddning efter att ha  gått in i väggen 3 gånger med sjukskrivningar, som inte har hjälpt.

Under sjukskrivningarna fick jag rådet att röra på mig, vilket gjorde att jag blev ännu sämre. Jag kommer knappt ihåg hur jag kunde ta hand om min son, som då inte var så gammal. Att vara utbränd och ensamstående mamma är ingen bra kombination.

Nu har jag även börjat säga ifrån på jobbet, alla är chockade hur jag har blivit efter UMS, men nu står jag på mig mot chefer.

Idag använder jag fortfarande vissa saker från UMS.

Citronvatten dricker jag  varje morgon. Ingefärsshots ska jag  göra nu till vinter. Ingefära, vitlök  och gurkmeja äter jag varje dag.

Jag får fortfarande ta det lite lugnt och påminna mig själv , att jag har varit sjuk i flera år. Jag vill inte åka dit igen.

Tack, Lena du har vänt mitt liv till det bättre.

Mvh

Monika

Tack själv, du får hälsa på mig nån dag, vore roligt att träffa dig, det  är alltid roligt att träffa de som är återställda, och igenom hela skolan. Man kan säga att du fixade det på två år, och det är där nånstans man hamnar om man är seriös, men sen är man ur det för gott.

Spread the love
Etiketter:, ,

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.