Excellent! 1 till som är ute i jobb nu, och som inte är utmattad längre

Hej Lena, jag är ute i jobb nu efter utmattning!

Ute-I-Jobb-NuJag insjuknade februari -14 och har varit väldigt sjuk. Men tack vare utmattningsskolan så är jag nu frisk sedan ca 13 månader tillbaka. Jag gick med i skolan vid uppstarten. Jag har inte gjort alla kurserna, kommit till kurs 8. Men jag kan inte minnas när jag mådde så här bra som jag gör nu.

Början av detta år påbörjade jag min 3-åriga högskoleutbildning, det trodde jag aldrig för några år sen att det skulle kunna hända. Men det gör det och jag mår jättebra. Vill verkligen tacka dig för att du hjälpt mig och många andra att få sina liv tillbaka. Eller till och med ett ännu bättre liv genom att du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter.Ff

Vänligen Carina Frogner


Som jag har sagt sååå många gånger; Jag har världens roligaste jobb!

Komma Tillbaka Efter Utmattning Att
Mögelförgiftad, Sömnlös, Äntligen Fri Från Utmattning, Utmattad, Parasitfri

Jag skriva UMS:s tredje handlingsprogramsbok, blåa serien, och det blir kurs 3-9 i bokform; en avgiftningsbibel!

Vi kan detta nu … gå i väggen, att komma tillbaka efter utmattning, sjukskrivning för utmattningssyndrom, bakslag… man kämpar ör att börja jobba igen.

Och sen ute i jobb nu efter utmattning!

Carina


Utmattad, Utmattning, Stress, Depression, Utmattningssyndrom, Cfs, Me, Lena Holfve, &Quot;Utmattad - Fri Från Hjärndimma&Quot;, &Quot;Äntligen Fri Från Utmattning&Quot;, UtmattningsskolanFÖRORD till boken Utmattning & Sömnlöshet, som är en hopslagning av böckerna Utmattad samt sömnlös dvs., kurs 1+2 i Utmattningsskolan.


Jag har hjälpt tusentals sjuka ut ur hjärndimma och utmattning sedan år 2016 genom att de har använt samma metod som gjorde mig frisk.

Det hela började med en artikel om utmattning som delades på nätet av tiotusentals människor. Jag förstod att drabbade ville veta mer om hur jag blev frisk.

Jag ville också se själv om fler än jag verkligen kunde bli helt återställda ifrån ”utmattningssyndrom”, varför ett handlingsprogram skapades. Det visade sig snabbt att kunskapsöverföringen fungerade, och ett år senare bad sjuka om att få den första kursen som bok.

Vi har haft samtal inom UMS – Utmattningsskolan.se – om hur boken ska utformas. En mycket stor majoritet bad mig att skriva den som en enkel instruktionsbok:
— Nu gör du så här!

Jag har själv haft hjärndimma, och förstår vitsen. Men som författare bjuder det mig emot att skriva folk på näsan vad de ska göra. Det fick bli en kompromiss.

Den första delen är skriven som en instruktionsbok, den ska du använda tills du är av med all hjärndimma. Det tar allt ifrån några veckor till flera månader.
När du har återfått full läsförmåga kan du ta dig an den andra delen, där du får teorin bakom. Vad var det som hjälpte? Varför hjälper det? Hur kom du ur hjärndimman?

Utmattningsskolans kurs 2, om sömnstörningar, ingår i denna bok och det finns inget som hindrar att du inte använder dig av båda delarna när du kan läsa obehindrat.

Del 1 har ett större typsnitt för att underlätta och båda böckerna finns också som ljudböcker: https://payhip.com/AuthorLenaHolfve, eller hos Bokus, Adlibris, Storytell, osv.

På internet finns en sida där referenslänkar är samlade och klickbara; utmattningsskolan.se/referenser-bok-1/

Längst bak i boken hittar du en omfattande innehållsförteckning.
Välkommen med ut på ditt livs kanske viktigaste resa.

Lena Holfve


Ur Utmattning & Sömnlös:

HÄRMA OSS ALLA

De som inte bör använda metoden är gravida kvinnor samt ammande mödrar. De som äter mediciner som påverkar magsafter, som tar blodförtunnande eller anti-histaminer, de som har gallsten samt de som ska opereras snart ska först tala med sin läkare. Mer information om dessa grupper finns längre fram i boken.

För övrigt är metoden harmlös, men vi är ofta livsmedelsöverkänsliga så starta alltid med lite och öka lång-samt. Vad det än gäller, som man för in och som är nytt, ska vi ta lite.

[…]

EN STOR SAK VARANNAN DAG

Det är en viktig regel. Gör bara en stor sak varannan dag när du har hjärndimma. Om inte lär du med stor sannolikhet få bakslag.


 

Utmattad? Det är inte psykiskt

1 – Marita Ahlgren är inte utmattad längre, frisk och åter i jobb på heltid

Excellent! 1 ny bok om utmattning! ”Äntligen fri från utmattning!”

Vi är äntligen på väg bort ifrån att utmattning är 1 ;psykiskt, 2 ;socialt eller 3 ;arbetsrelaterat

Utmattad?? Nu startar föreläsningarna!

 

Komma tillbaka efter utmattning att…. Petrea K Marklund föreläser numera, vars sjukskriven i 17 år, och ger tips för att komma tillbaka, och berättar under 60 minuter om hur det är att ha drabbats av utmattning.

 

Spread the love
Etiketter:, , ,

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.