En, 1 st, udda förgiftning löste upp sig, och då upphör känslan av att vara utmattad

Det som händer alla som börjar i Utmattningsskolan, och som möter mina texter, är att de börjar långsamt släppa tanken att allt är socialt, psykiskt eller arbetsrelaterat.

Till höger har pionjärerna inom UMS, de kom in sommaren 2016, besvarat min fråga vad de vill att jag fokuserar på i de kommande då planerade böckerna.


I kurs 1+2 jobbar vi på att ens kunna stå på benen och bli av med den hjärndimma man får av inflammationer. Jag frågade en del medlemmar vad som är viktigast och de brukar nämna att det viktigaste är att förstå att det kan vara just en udda förgiftning, man får tänka och leta.

Vi börjar leta i kurs 3, och ibland kan medlemmar hitta en udda förgiftning
– När blev jag sjuk? Fört in nåt nytt då?

Här har vi en kvinna som varit helt utmattad i många, många år och som kom på att hon hade skaffat sig en speciell steriliseringsmetod – Essure – som preventivmedel och hon började söka information om vad det var som de hade stoppat i henne egentligen.

Jag gav henne länkar i starten och sen sökte hon upp symtomlistor och kände igen allt

udda förgiftningHon kom fram till att det är nickel i produkten och hon är nickelallergiker. Därefter fick hon sjukvården att operera bort allt och då klarnar hjärnan direkt givetvis. Men, som hon själv säger, ska hon igenom hela skolan för att läka konsekvenserna.

Just denna “utmattade” kvinna fick antidepp, och ofta är det så att om man inte äter psykofarmakan får man ingen sjukskrivning.

udda förgiftning

Det är ett slags tvångsmedicinering

Den botar inte inflammerade livmödrar eller nickelförgiftningar heller. Men så länge som man  anser att utmattning bara kan bero på ens familj, en sociala liv, ens psyke eller arbete kommer tusen och åter tusentals kvinnor att regelrätt misshandlas.

 

FDA mandates new warnings on Essure contraceptive – CNN – CNN.com

Frågor man måste ställa sig då man letar, och letar förgiftningsrot. När du hittat din, eliminerat den så är problemet löst och som vi ser kan det  vara udda. Läs om Sofia som hade radon som förgiftningsrot.

Förgiftning symptom, förgiftning behandling, slag av förgiftning, vad är förgiftning?

 

Artikeln är även publicerad i UMS domän.

1 – Marita Ahlgren är inte utmattad längre, frisk och åter i jobb på heltid

Vi är äntligen på väg bort ifrån att utmattning är 1 ;psykiskt, 2 ;socialt eller 3 ;arbetsrelaterat

 

Excellent! 1 ny bok om utmattning! ”Äntligen fri från utmattning!”

Etiketter:,

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.