Excellent, Yvonne! Inte utmattad ! 6 månader gör skillnad

utmattadInte utmattad!

De flesta UMS-medlemmar skulle vilja se UMS-metoder ute på vårdcentralerna som igår men det krävs nog tålamod.

Det gör det, även då man går igenom skolan, men skillnaden före och efter är alltid lika slående. Ibland tror man knappt att det är samma person som nu inte är utmattad.

Det syns i ansiktet och i ögonen att hon är inte utmattad
Jag uppmanar inte utmattadalltid alla att ta före och efterbilder.

En kvinna skrev till mig igår att hon har blivit felbehandlad i trettio år, och det blir väl så när en tes biter sig fast, och Sverige är helt inriktat på att det mesta är socialt eller psykiskt.

Det man brukar kalla för sociologin sitter djupt men börjar långsamt fräta sönder; Det mesta kriminologerna säger kan vara fel | SvD.

Jag personligen tror att det kommer att ta oss tre år till innan vi ser ett gediget genombrott,
och då menar jag att Socialstyrelsen frågar;
 – Hur gör ni?

Vad ska jag svara?
 – Vi har kul…

Vill du hjälpa till ber du ditt bibliotek ta hem UMS-böckerna

 


Hur är det med de som lämnat oss?

"Äntligen fri från utmattning! Före detta sjuka, flera sen femton år, berättar..."
“Äntligen fri från utmattning! Före detta sjuka, flera sen femton år, berättar…”

Nu är det nog så att de som lämnat oss gör det rätt ljudlöst men några av dem har jag talat med.
– Jobbigt att byta ut den sen 30-40-50 år igenkänningsbara huvudvärkstabletten mot vatten och salt!
– Jobbigt att inte köpa kemikaliejordgubbar…
– Jag tror inte på det där…

Men, ska man nå dit kvinnan ovan befinner sig måste man lära sig en massa nytt, och byta ut en produkt i taget, rensa hela sin boendemiljö från gifter, och uppförsbacken känns seg för det tar ett tag innan belöningen kommer i form av välmående.
Vi tolkar drabbade snabbt utifrån socialt-psykiskt-perspektivet som lata, dumma, knepiga. Men det som har hänt dem är förmodligen att deras tallkottkörtel är helt ur led. Den anses vara en av människans viktigaste organ, och ny forskning visar att den som enda organ i kroppen är sammankopplad med kroppens samtliga celler.
Jag kommer att sätta mig under år 2023–24 och intervjua mängder med asiatiska läkare för att se dels om jag ser och känner rätt, och om jag kan skapa en pre-UMS-kurs, som botar bara störningen i den körteln.
Just nu är denna bok mitt första försök i den andan. Vi får se om de botades berättelser kan få många över tröskeln, och eliminera felkännandet som följer med en trasig körtel.
Man vet redan att gifter försvagar den, och dit räknas också alkohol, vilket förklarar att ett missbrukssymtom är att de kemiskt beroende i princip alltid känner fel.
I spellistan på YouTube finns ett par videos om saken.
Därför har de som redan är friska en mycket stor betydelse, och flera av dem ser jag ibland att de svarar nya i Facebookgrupperna, och det var inga problem att få intervjua dem nu, och jag är djupt tacksam för att de har ställt upp.
Jag inser att bara mitt namn väcker minnen från sjukdomsåren…
De flesta människor har normalt sett ett enormt motstånd mot att byta vanor, och i det här fallet blir man lätt sin egen fiende och många litar blint på de provsvar vi får.

Jag har enbart med sjuka att göra som ändrade livsstil – och som ville förändra. Jag vet inte hur många som inte går in i skolan, och som tänker;
– Men Gud, ska man behöva lyssna på engelska också! Klicka på ett hjul på videons nederkant, och begära översättning…
Den gruppen hör aldrig av sig till mig, och gjorde den det skulle jag nog svara;
– Var tacksam! Var väldigt tacksam för att jag visar videos på engelska, och inte på hindi eller mandarin, ty boten finns väldigt ofta i Asien.
Jag hade en anhörig, medicinförgiftad som få, som fick samtliga kurser av mig, men som aldrig tog sig ur den västerländska pillerlösningen, och det rörde sig nog om tre bärkassar per månad. Vederbörande avled den 24 mars, och blev 61 år.
Bot finns ute i världen mot “utmattning” och skolan har tagit hem den. Forskare i Sverige har talat ut om att man inte har någon bot, ingen har botats, och det beror bland annat på att man behandlar symtomen solitärt. Man tror också felaktigt att det är “psykiskt”, “arbetsrelaterat” eller “socialt”.
Det borde alltså inte vara några problem alls, att kasta sig in i programmet, och om jag enbart håller mig till min anhörige, som kände mig, som fått alla kurser, och som avled så kan jag säga att där fanns enormt många tecken på att just tallkottkörteln var helt neddrogad.
Om den då styr det vi kallar för sunt förnuft, intuition, så sitter man i sjön även om man känner mig, gillar det jag håller på med, har access till skolan, därför att man inte kan bedöma verkliga faror längre.

 

Vi är äntligen på väg bort ifrån att utmattning är 1 ;psykiskt, 2 ;socialt eller 3 ;arbetsrelaterat

1 – Marita Ahlgren är inte utmattad längre, frisk och åter i jobb på heltid

Vi är äntligen på väg bort ifrån att utmattning är 1 ;psykiskt, 2 ;socialt eller 3 ;arbetsrelaterat

Utmattad?? Nu startar föreläsningarna!

 

Artikeln publiceras även i Utmattningsskolan.se

där du också hittar artiklar om varningssignaler utbrändhet, utmattningssyndrom kriterier, utmattningssyndrom, obehandlad utmattningsdepression faser, utmattningssyndrom återhämtningstid, osv.

Etiketter:,

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.