Malin är klar med kurs 2

Utmattning, utmattad, trötthet
Spread the love

Malin insjuknade år 2016, och var helt, totalt och fullständigt helt utslagen men hittade UMS år 2017, och är nu klar med kurs 2. Hon är 44 år, tvåbarnsmamma, och de har fått tillbaka sin mor, och hon jobbar igen och kan resa!

Hon kan alltså tänka igen, glömmer inte allt och jämt (kurs 1), och hon har rensat sitt hem och sovrum, och sover som en gris (kurs 2), och när hon kommer hem, efter en veckas semester på norra Cypern där hon också besökte mig, ska hon ta tag i kurs 3.

Malin har lovat mig att fota sig innan, och jag ser direkt att hon inte har påbörjat kurs 3, därför att en del svullnad är kvar i ansiktet. Det var min första tanke då vi träffades live;
-Hon är klar med kurs 2.

I kurs 3 tar hon reda på varför hon blev så sjuk, vi lämnar in bl.a. prover till labb i USA, och vi spånade lite runt mögel, aluminium, etc. Som många oandra har hon dragit på kurs 3 därför att hon är själaglad för att hon åter fungerar.

Man upplever sig rätt snart som frisk om man har legat helt utslagen och inte tålt ljud, ljus, etc. Det är väldigt lätt att glömma bort UMS, när man känner sig superfrisk, men är roten kvar tittar sjukdomen fram igen sen längre fram.

Roten måste fram och tas bort
Förutom kurs 1+2 har hon gjort parasitkursen och den ledde direkt, på en vecka, till att hon blev av med precis all rädsla.
-Innan blev jag skvatt galet rädd för precis allt!

Det är kroppen språk, och den meddelar att den har problem, och hon har läst sina journaler nu efteråt och är glad för att hon sa nej till all psykmedicin som erbjöds på vägen. Psykmedicinen biter inte på parasiter.

Det lät på Malin som om hon lever ett helt nytt liv nu, och är noga med att inte släpa in gifter i hemmet. Hon tror att det var mögel på det dagis hon gick på, och hon hade en stor aluminiumsamling som nu är utslängd, och så parasiter på det – kan förklara varför hon däckade som 42-åring. Det som återstår, om hon gissar rätt, är att göra sig av med aluminium och mögel ur systemet, med andra ord. Det vet hon då provsvaret från USA anländer. I kurs 3 gör vi oss av med aluminium ur blodet kollektivt därför att ”alla” har i princip det som en rotorsak.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*