Excellent! Malin är klar med kurs 2, snart inte utmattad längre

Inte utmattad längre och klar med kurs 2!

Malin insjuknade år 2016, och var helt, totalt och fullständigt helt utslagen men hittade UMS år 2017, och är nu klar med kurs 2. Hon är 44 år, tvåbarnsmamma, och de har fått tillbaka sin mor, och hon jobbar igen och kan resa!

Hon kan alltså tänka igen, glömmer inte allt och jämt (kurs 1), och hon har rensat sitt hem och sovrum, och sover som en gris (kurs 2), och när hon kommer hem, efter en veckas semester på norra Cypern där hon också besökte mig, ska hon ta tag i kurs 3.

Malin har lovat mig att fota sig innan, och jag ser direkt att hon inte har påbörjat kurs 3, därför att en del svullnad är kvar i ansiktet. Det var min första tanke då vi träffades live;
-Hon är klar med kurs 2.

inte utmattad längre
…inte utmattad längre….

I kurs 3 tar hon reda på varför hon blev så sjuk, vi lämnar in bl.a. prover till labb i USA, och vi spånade lite runt mögel, aluminium, etc. Som många andra har hon dragit på kurs 3 därför att hon är själaglad för att hon åter fungerar.

Man upplever sig rätt snart som frisk om man har legat helt utslagen och inte tålt ljud, ljus, etc. Det är väldigt lätt att glömma bort UMS, när man känner sig superfrisk, men är roten kvar tittar sjukdomen fram igen sen längre fram, kallas för bakslag.

Roten måste fram och tas bort

Förutom kurs 1+2 har hon gjort parasitkursen och den ledde direkt, på en vecka, till att hon blev av med precis all rädsla.
-Innan blev jag skvatt galet rädd för precis allt!

Det är kroppen språk, och den meddelar att den har problem, och hon har läst sina journaler nu efteråt och är glad för att hon sa nej till all psykmedicin som erbjöds på vägen. Psykmedicinen biter inte på parasiter.

Det lät på Malin som om hon lever ett helt nytt liv nu, och är noga med att inte släpa in gifter i hemmet. Hon tror att det var mögel på det dagis hon gick på, och hon hade en stor aluminiumsamling som nu är utslängd, och så parasiter på det – kan förklara varför hon däckade som 42-åring.

Det som återstår, om hon gissar rätt, är att göra sig av med aluminium och mögel ur systemet, med andra ord. Det vet hon då provsvaret från USA anländer. I kurs 3 gör vi oss av med aluminium ur blodet kollektivt därför att “alla” har i princip det som en rotorsak. Man talar om utmattningssyndrom återhämtningstid – finns ingen, inte innan din rot är funnen. Man talar om utmattningssyndrom faser, finns egentligen bara en; det blir värre och värre ju längre tid som går innan du hittar roten och eliminerar den… och är sen inte utmattad längre.


Utdrag ur boken Parasitfri, och många har haft parasiter som enda rot, och efter denna kurs är de inte utmattade längre.

De gånger jag själv har legat på sjukhus har jag gjort rätt stora ögon inför det faktum att maten

inte utmattad längre

har varit helt usel. Unga medicinare ibland annat England har protesterat mot att de inte får kunskaper i näringslära.

Läkartidningen konstaterade också att var femte som är beroende av sjukhusmaten är undernärd. Sjukvårdskrisen förefaller främst bero på att allt som amerikanska läkemedelsbolag inte har ett enda vitt piller mot per automatik kallas antingen för ”obotligt” eller sägs ”inte finnas”.

Parasiter finns! Om ditt immunförsvar är svagt, och det blir det genast om du har exempelvis mögeltoxiner i dig, är det således grundproblemet. Du måste bygga upp immunförsvaret samtidigt som du hjälper kroppen att bli av med parasiterna.

VAD ÄR EN PARASIT?

”En parasit är en liten organism som lever på eller i en annan värdorganism och matas på bekostnad av sin värd. Med andra ord använder parasiterna som bor i oss upp våra vitaminer, proteiner och alla andra näringsämnen. De gör också sin ”toa-lett” inom oss och släpper ut sina giftiga bakterier och virus.”
– Dr. Hulda Clark.

Medan de ofta är förtjusta i tjocktarmen är det inte bara där som parasiter kan hittas. En stor del av din kropp är utsatt för infestation i lungorna, levern, matstrupen, hjärnan, blodet, musklerna, lederna, huden … och till och med dina ögon.
Det finns parasiter som sätter sig i hjärnan , och ny forskning antyder att riskbenägna människor kan vara det därför att de har parasiter just där. Det har uppgetts att var femte svensk kan ha parasiter i hjärnan som de fått av katter.

Vi lever i en faktaresistent värld där mycket kretsar kring hur man vill att det ska vara – inte hur det är. Man vill inte att katter ska kunna ge människan farliga parasiter vilkas symtom liknar psykisk sjukdom. Då tar vi inte fakta till oss. Vi vill inte att det ska vara så att det finns parasiter i Sverige, varför de förnekas rakt upp och ner. Om det synsättet och den kulturen är värd femton års sjukskrivning och eviga plågor är upp till var och en att avgöra.

Varningssignaler utbrändhet, obehandlad utmattningsdepression, utmattningssyndrom kriterier, kärt barn har många namn, och vi kallar det förgiftningar, och aluminiumförgiftning är rätt vanligt, jag hade det själv.

1 – Marita Ahlgren är inte utmattad längre, frisk och åter i jobb på heltid

Excellent! 1 ny bok om utmattning! ”Äntligen fri från utmattning!”

Etiketter:, ,

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.