Marie Gadd har fått livet åter

Utmattning, utmattad, trötthet
Spread the love

Hej Lena
Skärmavbild    klJag har varit med sen du startade skolan. Eller ja, den var ett par dagar gammal. (UMS startade 27 juli 2016, min not.)

Här är ett foto från hösten 2017. Och ett foto taget idag, ungefär ett år senare.

Sjukskriven sedan 2011 och nu ska jag snart ut och arbetspröva ? Mycket tack vare dej som har fått upp mina ögon när det gäller mat, kryddor och örter.

Min kopparförgiftning är bättre, den rejäla näringsbristen jag haft och den låga farliga inflammationen är snart helt borta.

Parasiterna är snart eliminerade
Den begynnande diabetes har backat. Den ”kroniska” inflammationen i höger armbåge och värken i höger knä är till 95% bättre. Snart borta alltså.

Jag har arbetat på mögelskadade arbetsplatser, så detta är ytterligare en rot jag börjat jobba på. B12 brist och lågt D jobbar jag också på just nu. När jag har fått bort mögel i mej, fått upp B12 och D så hoppas jag att jag är frisk.

Guldmjölken dricker jag fortfarande i perioder när hjärnan sackar efter och trycket kommer tillbaka i huvudet. Gluten, kött och socker undviker jag. Det tar tid att bli frisk, en lång väg kvar att vandra men vad härligt livet är nu när jag åter orkar njuta av det. Stort tack för att du finns ?❤️


Tack själv, jag får gåshud…  och tårar i ögonen! Nu är du UMS-ambassadör och förebild, stort grattis!

 

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*