1 – Marita Ahlgren är inte utmattad längre, frisk och åter i jobb på heltid

Hej Lena, jag är frisk och åter i jobb på heltid!

frisk och åter i jobb på heltid

Underbart och jag är dig evigt tacksam som fick mig på rätt köl genom utmattningsskolan.

Jag vet inte vad som var min rot men är övertygad om att jag stressat mig till obalanser i kroppen och då inte haft motståndskraft mot vad det må vara, kanske tungmetaller, parasiter eller läckande tarm. Vet bara att jag led av dimhjärna, hjärnan kändes överhettad, varenda cell i kroppen skakade. Kunde inte tänka klart, både långtids- och korttidsminnet var kass, värk i kroppen, orkeslös och håglös.

Jag blev hjälpt av skolans GM, hissen, citronvatten, ingefära etc. Jag hade högt blodsocker, övervikt, sömnapné och åt Levaxin för sköldkörteln som min läkare sa att jag måste äta livet ut men i mars togs alla blodprover igen och allt var bra inklusive sköldkörteln och då hade jag inte tagit Levaxin på 11 månader! Blodsockret bra, ingen sömnapné och tappat 10 kilo i vikt, behöver jag säga att jag mår fantastiskt bra! Det är en sån fantastiskt underbar känsla! f

Tack Lena, utan ditt engagemang med skolan hade jag inte mått så här bra idag! Jag blev frisk på 1,5 år genom skolans hjälp.

Det är ett helvete med utmattningssyndrom! Har varit där första gången 2000 och sjukskriven i sex år, sen en kort släng sjukskriven 2 månader 2015 och nu 2017 sjukskriven i ett år. Har aldrig varit riktigt frisk sen första gången men nu är det helt annorlunda och jag har lärt känna min kropp och vet vad jag behöver. Har haft en stressig period nu sen jag gick upp till heltid men jag känner mig inte stressad utan lugn inombords jättekonstigt f däremot trött men en normal trötthet inte utmattad!

Du får gärna använda texten ovan om du tycker den ör ok. Självklart bra om andra blir peppade.

Finns det någon särskild skolgård eller kurs som jag avslutar med nu? Vill gärna ta en examen om det går f

Kramar från
Marita Ahlgren, som är frisk och åter i jobb på heltid!

Marita, och många fler, återfinner vi i boken “Äntligen fri från utmattning!”


Utmattningsskolans sista skolgård heter “Examensgruppen” för den gruppen; frisk och åter i jobb på heltid!


Sjukskriven igen efter långtidssjukskrivning, om och om igen, tills förgiftningsroten är hittad och eliminerad. Om inte… ny sjukperiod försäkringskassan….man kan inte vila sig frisk!

Återgång i arbete efter sjukskrivning… är UMS mål
Hur lång tid tar det att komma tillbaka efter utbrändhet?

Ur boken “Utmattad & Sömnlös”

MÅNGA VILL LÄKA BINJURARNA

Det är begripligt, salivtester kan visa fel men binjurarna är nyttiga idioter som gör som de blir tillsagda. Trasslet med dem är bara ett symtom, roten är inflammationer. Om det inte var så skulle  UMS program inte fungera. Att jaga alla symtom blir ingen frisk av. Det finns bot!
Vad har vi lärt oss? Jo, varför vi ska ha i oss det vi nu-mera dricker och att vi är jättesjuka. Många anstränger sig och kraschar för att omgivningen inte förstår hur sjuka vi är.

Och Sverige har inte någon bot alls. Behövs ingen heller om man istället påstår att folk är lata, bara hittar på, och behöver gå till psykologen.

Men det finns bot ute i världen, och den har jag tagit hem.

[…]

KOSTAR MATEN MER ÄN VANLIG?

Ja, och nej.
Blåbär är ett livsmedel som jag tog in i min dagliga kost ganska direkt då jag blev sjuk, och man behöver inte en halv liter. samma förvisso litervis det året i juli – augusti därför att det är hjärnmat och kräver ingen tillagning. Vi äter blåbär också för ögonens skull. Det räcker med 12–15 per dygn, och en liten dyr ask räcker i fyra, fem dagar.

Du kan också använda torkade blåbär från imun.se. Jag behöver en tesked i min turkiska yoghurt. En påse räcker i ett år. Det blir inte ens en krona om dagen.

Gör man blåbär till sin huvudrätt blir det dyrt, ja. Men ögonen tar mer stryk än vad man kan tro och de behöver blåbär redan nu.

För in 4 – 5 valnötter och cashewnötter per dag. Båda är hjärnmat, och en påse räcker i två veckor. Cashewnötter anses lindra ångest bättre än Prozac. Det finns inga större studier som backar det påståendet, men många upplever att de lindrar.

Däremot lindras ångest, panikattacker och oro totalt sett anser en hel del av de som har gått UMS-programmet.

Eftersom ångest, panikattacker, oro är leverns språk mildras dessa symtom då levern får välbehövlig hjälp via den avgiftning som finns insprängt i UMS-programmet från dag 1.

Ångest och panikångest är leverns språk och eftersom vi hjälper den tiger den slutligen still. Ångest är också ett symtom som anses vara ”psykiskt” i Sverige, och ändå talar man vitt och brett om fylleångest. Den får man av att man har badat organen i alkohol. Så långt kopplar man ihop ångest med en fysisk giftsituation.

[…]

KÄNNER DU IGEN DIG?

Internationella symtomlistan för mögelförgiftning:

1. Andningssvårigheter: känslighet i halsen, andfåddhet, du flåsar för ingenting.

2. Sinus: bihålorna känns trånga, näsan rinner, du kän-ner ett tryck och smärta och har ofta huvudvärk.
3. Psykiska reaktioner: ångest, panik, ”konstiga tankar”, slöhet, depression, disassociation, du hör röster.
4. Matsmältningsproblem: halsbränna, tarm- och mat-smältningsbesvär.
5. Synen: du har suddig syn, svårighet att fokusera, kli-ande ögon, rödsprängda ögon.
6. Hud: klåda, stickningar, domningar, utslag, sår som inte läker.
7. Neurologi: domningar, som elstötar som går ner i benen.
8. Hjärnan: brist på koncentration, oförmåga att utföra uppgifter, minnesproblem, hjärndimma.
9. Kroppen: ledsmärta, muskelstyvhet, muskelsmärta, förlust av styrka, ödem, du fryser hela tiden, förhöjda levervärden.
10. Udda symtom; konstig smak i munnen, vaknar ofta under natten för att kissa, nattsvettningar, tolererar inte mediciner, kemisk känslighet, mat du plötsligt inte tål, hormonobalans, hjärtklappning, sömnlöshet.


Vill du bli frisk och åter i jobb på heltid? Testa UMS-metoden:

Utmattad finns som häftad, e-bok, och som ljudbok

https://utmattad.net/aterstallda/sa-har-startar-du/

 

 

 

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.