Marita Ahlgren är inte utmattad längre, och åter i jobb på heltid

Hej Lena, jag är nu frisk och jobbar heltid igen!
Underbart och jag är dig evigt tacksam som fick mig på rätt köl genom utmattningsskolan.

Jag vet inte vad som var min rot men är övertygad om att jag stressat mig till obalanser i kroppen och då inte haft motståndskraft mot vad det må vara, kanske tungmetaller, parasiter eller läckande tarm. Vet bara att jag led av dimhjärna, hjärnan kändes överhettad, varenda cell i kroppen skakade. Kunde inte tänka klart, både långtids- och korttidsminnet var kass, värk i kroppen, orkeslös och håglös.

Jag blev hjälpt av skolans GM, hissen, citronvatten, ingefära etc. Jag hade högt blodsocker, övervikt, sömnapné och åt Levaxin för köldkörteln som min läkare sa att jag måste äta livet ut men i mars togs alla blodprover igen och allt var bra inklusive sköldkörteln och då hade jag inte tagit Levaxin på 11 månader! Blodsockret bra, ingen sömnapné och tappat 10 kilo i vikt, behöver jag säga att jag mår fantastiskt bra! Det är en sån fantastiskt underbar känsla! F

Tack Lena, utan ditt engagemang med skolan hade jag inte mått så här bra idag! Jag blev frisk på 1,5 år genom skolans hjälp.

Det är ett helvete med utmattningssyndrom! Har varit där första gången 2000 och sjukskriven i sex år, sen en kort släng sjukskriven 2 månader 2015 och nu 2017 sjukskriven i ett år. Har aldrig varit riktigt frisk sen första gången men nu är det helt annorlunda och jag har lärt känna min kropp och vet vad jag behöver. Har haft en stressig period nu sen jag gick upp till heltid men jag känner mig inte stressad utan lugn inombords jättekonstigt F däremot trött men en normal trötthet inte utmattad!

Du får gärna använda texten ovan om du tycker den ör ok. Självklart bra om andra blir peppade.

Finns det någon särskild skolgård eller kurs som jag avslutar med nu? Vill gärna ta en examen om det går F

SemesterKramar från
Marita Ahlgren

Utmattningsskolans sista skolgård heter ”Examensgruppen” och där har jag lagt in Marita nu. Bilden i den gruppen är talande… Den gruppen kommer jag att bjuda ner till Cypern om nått år. Jag vill gärna träffa de återställda IRL.

 

 

 

Spread the love

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.