2 – Martina är inte utmattad längre men 1 erfarenhet rikare

Inte utmattad längre!

Inte Utmattad LängreUtmattningsskolan räddade mitt liv

Började få ångest, bli utmattad efter ansträngning, ljudkänslig, dåligt minne, sömnstörningar, plus alla möjliga oförklarliga kroppsliga symtom som sakta smög sig på och blev allt värre under nästan två år trots sjukskrivningar av diagnosen ”utmattningssyndrom”.

Gjorde allt som man rekommenderar : meditation, lugna promenader, vila, etc men inget hjälpte. Fick sjuk panikångest som kunde hålla i sig en hel dag efter jag gjort ”för mycket”. Bakslag. Till sist hade jag sån hjärndimma att jag kände mig konstant berusad och var i princip sängliggande. Fick också världens sjukdomskänsla, ont i bröstet, så jag trodde jag höll på att dö efter ansträngning. Misstänkte ME.

Knappt ett år efter jag började utmattningsskolan.se levde jag igen och jobbade heltid 🙏🙏 jag fick mitt liv tillbaka! ❤️ aldrig känt mig så frisk och full av energi förut som jag gör nu 🌸 har normalt liv, tränar, träffar vänner, hittar på aktiviteter med min son, etc ❤️ gjorde uppehåll av olika anledningar så nu har det gått 2,5 år och är inte nöjd förrän hela skolan är avklarad, HMA visar noll på gifter och jag inte känner av solstormar längre 😅👌🏻 Lena Holfve kan inte tacka dig tillräckligt! 🙏❤️

Dela gärna min historia 🌸

Varningssignaler Utbrändhet
Med På Banan Igen Med Stärkt Självförtroende

Jag tackade Martina för den rapporten

Jag minns känslan eftersom jag har varit enormt sjuk själv. Min rot var aluminium och parasiter och Martinas var som huvudrot mögel.

Jag bad henne ge mig några bilder, och det jag ser på de som togs då hon var sjuk är rädsla; hon vet inte vad det är som händer med henne.

Den minns jag också…

Utmattad, Utmattning, Stress, Depression, Utmattningssyndrom, Cfs, Me, Lena Holfve, &Quot;Utmattad - Fri Från Hjärndimma&Quot;, &Quot;Äntligen Fri Från Utmattning&Quot;, Utmattningsskolan

 

 

 

 

 

 


Inte utmattad längre!

Utmattad, Utmattning, Stress, Depression, Utmattningssyndrom, Cfs, Me, Lena Holfve, &Quot;Utmattad - Fri Från Hjärndimma&Quot;, &Quot;Äntligen Fri Från Utmattning&Quot;, Utmattningsskolan

Artikeln är också publicerad i Utmattningsskolans domänUtmattad, Utmattning, Stress, Depression, Utmattningssyndrom, Cfs, Me, Lena Holfve, &Quot;Utmattad - Fri Från Hjärndimma&Quot;, &Quot;Äntligen Fri Från Utmattning&Quot;, Utmattningsskolan

Utdrag ur boken ”Utmattning & Sömnlöshet”.

VI HAR VÅR TUNGA ERFARENHET

Den räcker långt eftersom vi är många som har förvand-lats från virriga och lätt korkade vrak till skarpt tän-kande och fungerande människor som kan återgå i ar-bete.

Man skulle kunna tänka tanken att alla som vistas i Utmattningsskolans 35–40 olika Facebookgrupper smit-tar varandra med någon form av placeboeffekt.

Men det förklarar inte att den majoritet som går UMS program, som inte vistas i grupperna alls, får samma resultat som de som konverserar med varandra.

Vad vi också har sett, nu efter ett år, är att de som följer programmet minutiöst är de som har de bästa resultaten.

ÄR DET EN MIRAKELMEDICIN?

Nej, kombinationerna är snarare träffsäkra i sin funktion och vi använder inga mediciner alls, utom multivitamin-och mineraltabletter, utan lutar oss helt mot livsmedel, örter och kryddor.

En tesked honung gör ingen frisk men 365 teskedar under ett år kan hjälpa till. En hamburgare från något slaskställe gör ingen sjuk men trehundrasextiofem hamburgare under ett år gör nog vem som helst sjuk.

En kvinna var sjuk i mer än tio år, gick programmet i fem månader och kunde efter det arbeta halvtid. Vi har flera som har återgått i arbete efter 6-, 10-, 15-års sjuk-skrivning. En före detta sjuk skriver: ”Tog på mig mina gympaskor som stått i skåpet i 3 år och gick en promenad på 20 min. Det gick!”

UTBRÄNDHET ÄR ”PRAO I DEMENS”

– och alla sjuka vet vad jag menar.

Vi behöver läka hjärnan, och det gör vi bland annat genom att sätta ut minst en eller fler plantor av rosmarin och lavendel i sovrummet, och gärna även där du vistas dagtid. Eller använd eterisk olja.

Köp dem i en riktig plantskola, för det är bättre kvalitet på dem, och se dem sedan som dina framtida inomhus-växter som är livsviktiga.

Vartefter för du in lavendel och rosmarin även i köket, vardagsrummet – eller var du nu vistas – men först i sovrummet. (En del blir pigga av rosmarin och då ska den ut ur sovrummet.) Använd eterisk olja om du inte får plantorna att överleva. Dessa levande örter ska inte vattnas alls utan bara duschas sällan. De lever i bergen där vatten saknas. Hett på sommaren, svalt på vintern.

Och när vi gör det lämnar vi västs tänkande – hur något ser ut – mot funktionstänkande.

När vi väljer mat gör vi det oftast med ögonen, och via smaken – läs socker – men aldrig utifrån funktion – vad det är bra för/skadar.

Dina blommor hemma är samma sak; du har valt dem för att du tyckte att de var snygga, vackra… inte efter FUNKTION.

I startkittet från Immun.se finns olja med, och det går lika bra med olja också för det är doftämnena vi är ute efter.

Har du levande växter kan du knipsa av några kvistar ros-marin och lavendel, klippa sönder dem, snurra gas-binda runt och trä över vattenkranen då du ba-dar/duschar och försöka ta in rosmarin och lavendel i din vardag.

Båda hjälper din hjärnas minnesfunktioner. Du kan ha eterisk olja i badet, bilen, badrummet, vid Tv: n. Se över var du kan implementera den bäst, och kom ihåg att inte rusa iväg till trädgårdsmästaren nu.

Spread the love

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.