Mer än tio år som utmattad, 5,5 månader i skolan, och nu ut på deltidsjobb

Tio år som utmattad

Utmattningsskolan har en grupp för “veteranerna”, och det är medlemmar som har varit sjuka i mer än tio år. En av dem är nu befriad, och börjar inom kort arbeta deltid.

Tillfrisknandet måste ses som ens huvudsakliga arbete

Hon gjorde sitt tillfrisknande till sitt enda arbete i 5,5 månader precis som vi har en tidigare medlem, som låg på sjukhus med dropp, och som nu är långt kommen i sitt tillfrisknande.

Den nu befriade medlemmen kallar det hela för att hon gjorde skolan till en “arbetsträning” dvs. ett arbete som ska utföras under kontorstid måndag till fredag.

Vi ska lyssna på hennes erfarenheter idag och se hur hon bar sig åt:
Medlemmen började med att meddela sin grupp – Veterangruppen – att hon nu är på G:

Tio år som utmattad
De andra  ville veta mer, om tio år som utmattad, originaltexten finns alltså i Veterangruppen

Tio år som utmattad
“Gluten (läckande tarm) och parasiter, som gett svår näringsbrist var nog största boven i mitt fall. Jag slutade med gluten och socker pga svår trötthet/depression/panikångest redan förra sommaren (före jag ens visste om utmattningsskolan).

[…]

Började utmattningsskolan i november. Ännu vid jul hade jag kraftig undernäring trots hemlagad näringsrik kost ca 6 mån tid var jag så trött, jag behövde bygga upp min kropp med mycket mera näring. Guldmjölken tog hjärndimman på ca 6 veckor (jag klarade inte ens av att förstå receptet och hur jag ens kom in på mina kurser i början). Min man fick hjälpa mig.”

[…]

Hjärndimma utmattningssyndrom återhämtningstid

Tio år som utmattad

 

I somras svarade ett fåtal medlemmar med stor vana vid utmattningssyndrom

arg
arg

Vi var bara 300 medlemmar då, mot 3100 nu, och vi ser att flera blev av med hjärndimman på fyra veckor men det är individuellt. Det är då hjärndimman har lagt sig i kurs 1+2 som man måste börja plugga.


Vår tillfrisknande medlem skriver, efter tio år som utmattad, vidare:

“Parasiter (kan ha kommit när jag som 4-åring fick en kraftig magsjuka i samband med ett sommarbröllop, och över natten fick kraftigt kliande eksem över armar och ben som jag sen dess haft i alla år (otaligt många kortisontuber och krämer har jag använt som tillfälligt lindrar men aldrig hjälpt) och jag har fått höra att jag får lära mig leva med eksemen.

Men nu med utmattningsskolans metoder  har de nästan helt försvunnit och nu har jag mest bara torr hud kvar.  Jag går nu parasitkursen via utmattningsskolan för att verkligen helt få ut de oönskade varelserna.”

[…]

“Jag har följt skolans schema med guldmjölk exakt varje dag, jag har gjort skolan till den viktigaste sysslan alla vardagar (som min arbetsträning), har läst allt, provat de metoder som känts rätt för mig, tittat på alla videor.”

[…]

Tror stenhårt på bred avgiftning som utmattningsskolan förespråkar. Jag känner mig frisk nu, men som Lena säger, jag tar det lugnt! Jag har ju varit sjuk så länge, så kroppen behöver tid. Motionerar lugnt med hund-promenader och frigörande dans, inget gym ännu trots att jag känner jag skulle vilja. Har krafter kvar när kvällarna kommer, nåt jag inte haft sedan före barnen föddes, alltså på över 25 år. Wow!!! Tack Lena och alla som inspirerat mig att få hälsan tillbaka f?

Prognosen, och utmattningssyndrom kriterier

tio år som utmattadDet vår medlem avser med att “ta examen” är att vara klar med kurs 8, och tillhöra Examensgruppen, dvs. de som är klara och återställda. Då är det dags för semester, och jag kan säga redan nu att de som inte gör skolan till sitt huvudsakliga arbete lär inte få samma resultat som de vi nu har sett är befriade redan.

Jag själv hade också parasiter, och det är så att så snart rotorsaken till varför man är sjuk är hittad, eliminerad ur ens liv, och kroppen får rätt hjälp att reparera sig, blir man givetvis frisk. Medlemmens erfarenhet visar oss att det spelar ingen roll om man har varit sjuk i 25 eller 10 år.

Medlemmen skrev också att omgivningen upplevde att hon ser tio år yngre ut, och Anna (till höger) hade hört samma, liksom jag själv. Sjukdom tär, kan vi väl enas om?


Läs om Martina som har fått sitt liv åter.

Utmattad? Det är inte psykiskt

Vi är äntligen på väg bort ifrån att utmattning är 1 ;psykiskt, 2 ;socialt eller 3 ;arbetsrelaterat

Etiketter:, ,

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.