När gifterna rinner av oss

Utmattning, utmattad, trötthet
Spread the love

annaNär jag rör mig i Sverige via flyg, tåg och bussar, samt även via bil, ser jag med all önskvärd tydlighet att ungefär varannan svensk som jag möter är förgiftad och sjuk.

Jag har också noterat att ”ingen” verkar se det kanske för att de är många? De sticker inte ut längre utan förefaller vara helt normala.

Om du studerar våra före- och efterfoton ser du att rent ytligt ser vi 20 år yngre ut, och det är en ännu större skillnad inuti. Plötsligt kan folk sova, som de inte har kunnat på 20 år. Långtidssjukskrivna, en del sen 15 år tillbaka, kommer ut i jobb igen.

artikelfriskareDu får kolla runt på gator och torg och se efter själv hur många kvinnor du ser som har djupa jack mellan ögonen, svart stirrig blick, inte sällan nålvass i blicken, och som är uppsvullna och som i princip saknar ansiktsdrag…

Du ser vad du ska leta efter om du kollar in våra före- och efterbilder nedan, och känner du sånna meddela dem att vi och UMS finns:

berit

petrea

 

Chinese Face Reading Health DiagnosisVi använder facereading som vi lär oss i kurs 3. De flesta har t.ex. två djupa jack mellan ögonen, kallas för ”leverrynkan”, som försvinner helt och bara det gör att man ser väsentligt mer normal ut.

Här har du en läkare som leder dig igenom hur metoden används:

 

Artikeln är publicerad även i UMS domän.

Bli först med att kommentera

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte.


*