Det är verkligen synd om svensken, ring 112!

Synd om svensken!

Det Är Synd Om Svensken

Är du fysiskt eller psykiskt utmattad, mellan 20 och 55 år gammal och vill tjäna 500 kronor? Då kan det vara dig Göteborgsforskare söker. De har nämligen upptäckt ett samband mellan utmattningssyndrom och ämnesomsättning och nu vill forskarna veta mer. Läs mer

Det är en tidsfråga, 50 år?, innan de förstår att även de utmattade har en inflammation i hjärnan – annars skulle inte UMS-programmet fungera. Studier gjorda i USA, England, Indien duger aldrig, det ska vara svenska studier och finns inga så existerar inte problemet eller är ”psykiskt”?

Fibromyalgi har de äntligen förstått…

Sverige köper tydligen ingen forskning utifrån; allt måste upptäckas i Sverige, och på svenska, vilket förklarar varför vi ligger 50-6000 år efter alla andra, inte minst inom medicin.

Det som hänt nu på KS är väl att de fått in indiska och kinesiska läkare?

Personer med fibromyalgi har inflammation i hjärnan

Tusen och åter tusentals, kvinnor främst, har misshandlats länge därför att de har betraktats som psykiskt sjuka. De kallas för SVBK, sveda-värk-brännkärring i journalerna.

Humanitär stormakt? Skulle inte tro det

Om du bryter ett ben i riket kan de lyfta dig både två och tre gånger från bår till bår…  Där jag befinner mig ligger du på ambulansens bår hela tiden, de tar en ny på vägen ut från sjukhuset.

Jag har frågat i Sverige, varför man lyfter folk med benbrott i ett, och inte har en och samma bår, och fick svaret;
-Det är ju olika avdelningar!

Och vem jag än talar med har folk den uppfattningen att kvinnor lider svårt utanför Sverige, jag tar mig för pannan. Jag får skriva nån bok om saken längre fram för jag brukar få en chock redan på Arlanda…

Tyvärr kan jag inte berätta nu… inte berätta var i Sverige det är absolut värst avseende arrogans.

Det är synd om svensken!

 

Spread the love

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.