Som bokköpare av ”Utmattad” har du tillgång till våra 20 läkare

 

Det vi kallar för ”Kurs 1” är boken ”Utmattad – fri från hjärndimma”

NDet vi kallar för kurs 2 är boken ”Sömnlös” och hela UMS-metoden kommer att produceras i bokform.

När du läst och använt de två som finns ute får du fortsätta via nätet ett tag till med kurs 3. När du är klart med kurs 3, som bara finns online än så länge, får du access till de indiska läkarna som är specialister.

Utmattningsskolan har nu ett avtal med ett sjukhus
I kurs 3, steg 10, får man access via Skype till dessa specialister på avgiftning, och skälet är att kurs 1-3 är förberedande och en bred avgiftning. Den kan vi lika bra göra hemma och själva. Skolan levererar också synbara resultat. Man får som utmattad ut absolut mest av dem om man grundar med 1-3 i hemmets lugna vrå först.

OMan mejlar sina provsvar, sin symtomlista och en av de 20 läkarna ringer upp, och samtalet varar runt en halvtimme.

Då är de hörbart pålästa på just den individens symtomlista därför att arrogans saknas i den indiska kulturen. Man har inställningen att sjuka ska ha ”allt”, och all hjälp de kan få eftersom de är maktlösa utan hjälp.


Eftersom Utmattningsskolan är en non-profit-tjänst fick jag sätta priset själv
Jag satte priset till 200:- per konsultation, och efter Skypesamtalet får patienten en diet- och indisk medicinlista, och vissa indiska mediciner kan postas. UMS har också en egen skolgård – en FB-grupp – för de som vill anlita läkarna. Vi har också en grupp för de som har varit där.

 

Kan man då garantera att man blir frisk?
NDe  som har uran-koppar-aluminium- beryllium- bly- arsenik-tennförgiftningar  klarar de rutinmässigt. Vi kan inte lova men ett stort och utrett hopp finns,
Läs mer.

Kerala i Indien har en rätt stor hälsoturism
När jag själv var inlagd i fem veckor såg jag med egna ögon hur ”västerländska vrak” kom in, och skrevs ut fem veckor senare, och såg allmänt 20 år yngre ut.

Tungmetallförgiftningar ger väldigt många ”hårda” rynkor vilket vi lär oss i kurs 3 hur man spårar vissa förgiftningar bara genom att se i sitt ansikte.

Jag själv såg ut som 75 år när jag var 58
Numera gissar folk på 48-55, och jag är bevisligen 69 år, och omgivningen brukar få en chock över ens förändring men det säger sig självt att det är ett helvete för kroppen att vara förgiftad.

De som har kopparförgiftningar har det mycket tufft för har man den blir man så stressad att man knappt kan sitta still.

Många medlemmar är pressade och stressade av våra myndigheter
Regeringen är tydligen irriterad över att denna grupp aldrig blir friska. De kan inte bli det utan avgiftning, och därför åkte jag ner till Indien, och sydde ihop avtalet med läkarna, och skolans medlemmar samlade ihop pengar till den. De betalade min resa till läkarnas ort, och kostnaderna runt det besöket, vilket jag var väldigt tacksam för.

Våra medlemmar går till läkare i Sverige men de är bakbundna
N
Tungmetallförgiftningar ”finns inte” i Sverige, och inte heller i läkarnas utbildning, och därför kan de heller inte göra nåt mer än att skriva ut antidepressiva medel, som inte hjälper. Men det händer lite, och jag tänker på Läkartidningen som flaggat medvetenhet.

Och nu när tungmetallförgiftade inte blir friska i Sverige ska man ta hårdare tag 

Pengar
Klicka..

Det lär inte hjälpa, men det lär plåga många, och självmorden lär öka.

Som förgiftad känner man att nåt är kardinalfel, men man blir helt desperat när man inte hittar nån väg ut, och de metoder som används i Sverige blir man i allmänhet sjukare av.

Jag kan inte se nåt annat än att ”den humanitära stormakten” gör bort sig internationellt så det dånar om det om man tror att man kan bota uranförgiftningar med ”hårdare tag”.

Speciellt som det är ganska lätt att bli av med aluminiumförgiftning t.ex. som jag själv hade.

Eftersom man har hittat aluminium (och uran) i det svenska regnvattnet avgiftar vi aluminium brett och kollektivt i kurs 3, och skolans metod tar brett väldigt mycket men de som fortfarande är sjuka i kurs 3 steg 10 kan numera skaffa sig en egen privatläkare, som kan avgiftning, och vi är många i skolan som är djupt tacksamma för denna möjlighet som nu har öppnats för oss.

Utmattningsskolan är inget annat än ett försök, som slagit väl ut, att härma mitt eget tillfrisknande.

Arg

De kan förgiftningar, men Läkartidningen är vakna även hos oss

Men det är Socialstyrelsen som bestämmer.

Tungmetaller förtjänar fortsatt vaksamhet
Kosten är den huvudsakliga källan till exponering för tungmetaller. Sänkt IQ av bly har konstaterats liksom risk för njur-, skelett- och tumörsjukdomar av kadmium.

Den mest studerade toxiska metallen är bly – blyförgiftning är känd sedan antiken och kan ge centrala och perifera nervskador, anemi och njurskador [1, 2]. Inom arbetsmedicinen är detta välkänt, t ex vid bearbetning av metall målad med blyhaltiga färger eller tillverkning av blybatterier. Men viktigare är att vi alla exponeras för bly, framför allt via kosten och ibland genom dricksvatten. Läs mer ur Läkartidningen.

Heavy Metals & Fatigue: A Fatigue Specialist Explains – mindbodygreen

Det häftade finns bland annat hos Immun.se – som bör vara billigast och snabbast även om den finns även i Internetbokhandeln  – och även i Internetbokhandeln  som också har den som e-bok och som ljudbok.

 

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.